L’Ajuntament de Llíria es compromet a invertir més d’1,5 milions d’euros en esports esta legislatura

campo de futbol el prat llíria camp de túria

El ple aprova un Pacte Municipal per planificar les necessitats esportives de la ciutat

L’Ajuntament de Llíria en ple ha aprovat el Pacte Municipal per l’esport, amb l’objectiu d’estudiar, analitzar i planificar les necessitats esportives del municipi, a més de calcular l’impacte dels nous equipaments i la seua calendarització.

L’acord plenari es compromet també a realitzar una despesa mínima d’1,5 milions d’euros en inversions esportives durant la present legislatura, com a full de ruta del Govern de l’Almodí.

“La nostra població compta amb un important teixit associatiu en matèria esportiva, que generen una forta demanda d’equipaments” ha explicat la regidora d’Esports, Vallivana Murgui. “Si volem seguir potenciant la pràctica esportiva, és imprescindible pensar en l’esport com una inversió i no com una despesa”.

En aquest sentit, la proposta comporta la creació d’un Pla Director d’Instal·lacions Esportives, a través d’un procés de diàleg estructurat entre la corporació municipal, les entitats esportives i la ciutadania.

Segons la regidoria de Compromís per Llíria, “durant els últims anys, s’han realitzat diverses actuacions en l’àmbit esportiu, però hem de seguir dignificant les instal·lacions. Actualment, tenim en marxa la construcció de l’accés al Canó, que es troba en fase d’execució; els vestuaris de la ciutat de la raqueta, que es troben en fase de licitació; i, també, la construcció dels camps de futbol 8 del Prat, que serviran per a millorar l’oferta per la pràctica del futbol no associativa”.

Per altra banda, el Pacte Municipal per l’Esport també contemplarà la gestió i el manteniment de les instal·lacions esportives, que “és quasi més important que la seua construcció”, hi ha conclòs Murgui.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà