‘Compromís’ proposa eximir d’impostos i taxes a les famílies aturades

La ‘Coalició Compromís’ va a proposar al ple municipal de demà compensar de forma provisional, mitjançant una línea d’ajudes, els impostos i taxes municipals de la vivenda habitual a les famílies aturades.

Cristina Lamoncha

El portaveu del grup municipal, Paco García Latorre, ha explicat que Llíria està patint uns nivells d’atur “molt considerables” que suposen greus problemes econòmics per a moltes persones i famílies. “Segons el SERVEF hi ha més de 2600 persones sense treball en la localitat, fet que provoca que moltes famílies tinguen que ser assistides per organitzacions socials i benèfiques a tots els nivells, ja que no compten amb cap ingrés”, ha argumentat García.

Per a la coalició, la situació econòmica actual està arribant a nivells de pura subsistència, “per la qual cosa l’Ajuntament no pot estar amb les mans creuades”. Des del grup municipal es volen desenvolupar polítiques de creació d’ocupació i generació de llocs de treball.

La mesura proposada per ‘Compromís’ consisteix en eximir d’impostos i taxes a les famílies que es troben en situació d’atur i que complisquen uns requisits. Per a García, “l’Ajuntament ha d’atendre a estes famílies i intentar millorar, en l’àmbit de les seues competències, la situació personal, social i econòmica que hui pateixen les persones aturades de la localitat”.

En este sentit, ‘Compromís per Llíria’ ha proposat que des del departament d’Intervenció i des de l’Àrea de Serveis Socials, s’establisquen els criteris, procediments i fórmules administratives corresponents per fer efectiva esta compensació.

 

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en