Llíria crearà un “biciregistre” per a localitzar-les a tot el territori nacional

El municipi se suma a la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta

L’Ajuntament de Llíria ha acordat la col·laboració amb la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta que permetrà als veins registrar les seues bicicletes i poder recuperar-les en cas de sostracció.

El “biciregistre” permet, mitjançant un xip, registrar bicicletes, canviar les dades de la mateixa i facilitar la seua localització en cas de pèrdua, sostracció o retirada, a tot el territori nacional.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, ha manifestat que “és important poder compartir un espai de treball amb municipis que estan duent a terme iniciatives en favor de la bicicleta, i formar part d’esta xarxa permetrà a la localitat de Llíria conéixer els principals avanços en este transport, participar en les jornades tècniques que organitza amb altres ajuntaments i intercanviar informació amb ella”.

Amb això, “la capital del Camp de Túria es convertix en la primera població de la comarca que pertanyerà a la xarxa, podent tindre el suport tècnic per a poder conéixer totes les mesures que s’estan duent a terme en altres ciutats, ja que la promoció de la bicicleta ha d’anar més enllà, cal fer una aposta decidida per este mitjà alternatiu de transport”, ha afegit García.

L’edil de Compromís ha recordat que el Camp de Túria “compta amb un anell ciclista comarcal interurbà molt important, per això, Llíria treballarà per fer una aposta per interconnectar-lo a nivell urbà i promocionar este mitjà de transport tant en el nucli urbà com a les urbanitzacions”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà