Festival d’Arts Escèniques al Carrer de Llíria

Llíria aposta per la cultura una vegada més amb la 4a edició del Festival d’Arts Escèniques al carrer Llíria Escènica, que se celebrarà entre el 24 i el 26 de juliol, en dobles sessions a les 19.30 i 22.30 hores. Esta mostra trau al carrer els millors espectacles de teatre, circ i música, i prendrà com a escenaris la plaça Major i el Parc Silvestre d’Edeta

Llíria Escènica 2020 es proposa mantindre en peus la cultura malgrat les circumstàncies actuals. Per això, presenta enguany una oferta amb un format reduït i amb totes les mesures de seguretat preceptives. D’esta manera, serà necessari reservar prèviament la localitat, ja que l’aforament és limitat. Esta es pot fer de manera telemàtica mitjançant l’App Llíria o en el telèfon 962 790 433.

La quarta edició del Festival d’Arts Escèniques al carrer oferix una diversa proposta amb les actuacions de les companyies de Jean Phillippe Kikolas, amb la representació ”Sin remite”; Aerea Teatro, amb “De las bellas las + bellotas”; El Fedito, amb “Oyun”, espectacle premiat en diversos festivals; La Trocola, amb “Emportats”; Olympia Metropolitana amb “Momo y el enigmático compás del tiempo”; i Markeliñe amb “Carbon Club”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.