Grupo Sanz entrega un polvoritzador a la Primitiva per a la desinfecció del Teatre i l’escola

grupo sanz banda primitiva

El dispositiu servirà per a millorar les labors front al covid

Grupo Sanz ha entregat a la Banda Primitiva de Llíria un dels seus polvoritzadors elèctrics Pulmic Industrial 35 per a la desinfecció de les seues instal·lacions. A l’acte de lliurament, han estat presents Alfonso Sanz, representant de l’empresa edetana, i el vicepresident de l’Àrea Organitzativa del Clarín, Vicente Cubells.

La banda compta amb aules de formació, sales d’assaig i un teatre que podran desinfectar diàriament d’una forma més còmoda i efectiva per a seguretat d’alumnes, socis, empleats i visitants.

“És un luxe per a la Banda Primitiva de Llíria poder comptar amb l’assessorament d’una empresa especialitzada com és Grupo Sanz” ha explicat el vicepresident, Vicente Cubells. “La desinfecció és una de les prioritats que tenim, hui per hui, al Clarín. Amb estepolvoritzador, podrem millorar este apartat, garantint la seguretat i higiene per a l’alumnat de l’Escola de Música, així com per als integrants de les diferents agrupacions de la societat”.

La Pulmic Industrial 35 és una de les referències estrela de la companyia valenciana en la lluita contra el Covid 19. Gràcies als seus 35 litres de capacitat i a les seues rodes que faciliten el transport, fan d’ella una eina idònia per a la desinfecció de grans superfícies.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà