38 comerços de Llíria reben els 22.000 euros de les ajudes per a la millora dels seus locals

lliria

80 establiments han sol·licitat adherir-se a la campanya de bons compra

L’Ajuntament de Llíria ha concedit ajudes econòmiques, per valor de 22.160 euros, a un total de 38 comerços a través del Pla d’Actualització de la Imatge Comercial i Noves Tecnologies al Comerç 2020. D’esta manera, els establiments beneficiaris han realitzat inversions de millora en els seus locals amb estes subvencions.

Les actuacions s’han centrat en molts casos en la compra i instal·lació de material relacionat amb les noves necessitats sorgides pel Covid. Igualment, les ajudes s’han dirigit a la modernització dels establiments amb l’adquisició d’equips informàtics i dispositius electrònics, obres de reforma dels locals, col·locació i substitució de rètols en façanes, i accions de promoció de les botigues.

L’edil de Comerç, Joanma Miguel, ha recordat que este programa de subvencions s’emmarca en el Pla Llíria Viva per a la recuperació econòmica i social de la ciutat, que “també contempla les ajudes directes que es concediran a persones treballadores autònomes que han vist minvada la seua activitat per la crisi del coronavirus”.

El regidor ha informat que s’han presentat més de 80 sol·licituds de comerços locals per a adherir-se a la campanya de bons de suport al sector local. Els veïns que resulten premiats en el sorteig d’estos vals de compra, podran canviar-los en els establiments adherits.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà