La Primitiva participarà en el Certamen de Bandes ‘Ciutat de València’ 2022

banda primitiva

És l’única que ha guanyat en els tres segles d’història de la competició

L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria ha confirmat la seua participació a la Secció d’Honor del Certamen Internacional de Bandes ‘Ciutat de València’ 2022.

La Junta Directiva de la societat va aprovar la ratificació de la seua participació, en la sessió ordinària del passat 18 de febrer, ja que “el Certamen Internacional de Bandes de València continua sent un dels nostres objectius prioritaris, perquè som conscients que fa créixer al Clarín, tant en l’àmbit musical com en el social” reconeix el president de la societat, José Luis Pérez Veses.

Des de la directiva del Clarín esperen “que la situació l’any 2022 millore i es puga realitzar, finalment, el certamen amb la seua màxima qualitat artística. Tota la societat – els nostres músics, socis i simpatitzants – estan desitjant participar en esta competició amb què ens sentim tan identificats”.

L’organització del CIBM ‘Ciutat de València’ ha posposat la celebració de la competició al juliol de l’any 2022, mantenint les bases actuals. “És una decisió molt encertada, perquè a l’hora d’inscriure’s, cada societat ho fa en relació a unes bases. Evidentment, la situació actual és canviant i les circumstàncies per a juliol de l’any 2022, poden ser diferents a les prèvies a la pandèmia. En som conscients i, per tant, si cal canviar les bases actuals, estarem disposats a participar activament del procés”.

La Banda Primitiva de Llíria és l’única banda que ha guanyat en els tres segles d’història de la competició: XIX, XX i XXI. És, a més a més, la guanyadora de la primera edició per a bandes civils, l’any 1888, i la guanyadora de les edicions número 100 i 125. L’any 2019, amb motiu de l’efemèride del bicentenari de la banda, el Certamen de València va realitzar un homenatge al Clarín, dintre de la seua Secció d’Honor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà