Coalició Compromís denúncia una contractació al Conservatori de la Música que no ha seguit les normes de selecció

La formació política opositora Coalició Compromís denúncia una pressumpta contractació irregular al Conservatori de la Música de Llíria: segons la regidora d’eixa partit en la Comissió de Personal, Inma Riera, “una professora de fagot ha accedit a l’única plaça disponible “després d’haver incomplit les regles bàsiques de selecció en una administració pública”.

José García

Segons s’explica des de la Coalició Compromís, s’ha contractat a una professora de fagot al Conservatori de Música de la localitat per cobrir una baixa per maternitat. Expliquen estes mateixes fonts que eixa contractació “s’ha realitzat sense donar publicitat i amb una simple oferta al SERVEF”.

A més, apunta Riera, “s’ha vulnerat el Reglament municipal de Borses de Treball aprovat pel consistori, ja que s’ha omès la seua aplicació i l’equip de Govern porta temps sense actualitzar les respectives borses d’ocupació. Un fet que ja va ser denunciat per les centrals sindicals de cara a l’aprovació del pressupost municipal”.

Comenta esta regidora que la persona que s’ha contractat “curiosament, era l’única que s’estava oferint com a professora de fagot, des de feia molt poc de temps”. I s’afig que la dona contractada “ja ha sigut contractada dos vegades consecutives, un abans de nadal i un altra a principi d’any”.

En les critiques de Coalició Compromís se li reclama a l’Ajuntament una major publicitat a l’hora de donar a conèixer les places publiques a cobrir i s’afig que el consistori no pot argumentar falta de temps per cumplir amb la normativa: “Estem davant d’una substitució per un permís per maternitat: hi havia temps suficient per haver previst la convocatòria dintre del termini i en la forma escaient de la corresponent borsa de treball a través dels procediments legals establerts a aquest efecte”.

Des de Coalició Compromís se li demana al regidor de Personal, José Ricardo Escobedo, que es procedisca a la convocatòria urgent de les borses de treball per cobrir les substitucions que es puguen derivar per baixes laborals i permisos, així com la borsa de millora d’ocupació per al personal fix que porta caducada fa temps i la qual ha estat reivindicada pels representants dels treballadors en reiterades Meses de Negociació.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà