Banner papereria Ruiz

Llíria suspén les festes de Sant Vicent

santvicent

Es realitzaran alguns dels actes religiosos

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Llíria i la Confraria de Sant Vicent Ferrer han suspés les festes en honor del copatró de la ciutat.

La situació sanitària i les restriccions establides per les autoritats impedixen poder realitzar les celebracions de Sant Vicent amb totes les garanties de seguretat necessàries i amb els seus actes tradicionals i més emblemàtics.

“Novament, en un exercici de responsabilitat i prudència, les dues parts que organitzem les festes vicentines hem pres esta decisió, perquè és inviable celebrar-les com les coneixem, amb actes que resulten multitudinaris”, ha explicat l’edil de Festes, Pedro Vicente.

No obstant això, la Confraria de Sant Vicent mantindrà alguns dels actes religiosos que anunciarà pels seus canals habituals.

A més, es pretén fer també un gest de suport al comerç local amb el repartiment de mones entre la població infantil de Llíria. L’alumnat d’Infantil i Primària dels centres educatius de la localitat rebrà este dolç tan típic d’estes dates, a la volta de les vacances escolars de Pasqua, que l’Ajuntament de Llíria adquirirà en els forns i pastisseries de la població.

“Des del consistori i la confraria, esperem superar al més prompte possible esta situació i poder tornar a celebrar, amb tota la seua intensitat, les festes de Sant Vicent al 2022, expressió d’una de les tradicions culturals i religioses més importants de la nostra ciutat”, ha finalitzat el regidor.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.