Serra crea el Consell Agrari Municipal

Serra ajuntament

És un òrgan consultiu que connecta els agricultors i el sector agrari amb el consistori

L’Ajuntament de Serra ha constituït el Consell Agrari Municipal, un òrgan col·legiat de caràcter consultiu i d’assessorament per al consistori. La constitució del consell agrari sorgeix després de mesos de treball entre els col·lectius i persones vinculades al món agrícola de Serra.

El consell agrari canalitzarà la participació dels agricultors, organitzacions agràries i la ciutadania vinculada al sector en els assumptes que els puguen afectar. Alhora, permetrà una comunicació més fluida entre ells per a poder millorar la situació del camp.

consell agrari Serra

“Este consell naix de la voluntat d’aquest govern a l’entendre la gestió del dia a dia d’una manera més participativa i suposa un pas més per a la reactivació agrícola del terme municipal” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón. L’alcaldessa afegeix que “amb ell donem suport als col·lectius agraris amb els quals estem treballant colze a colze. Hem augmentat les partides per a arreglar camins rurals i estem treballant per dinamitzar les hortes històriques amb el Campus Ria Tóixima i el banc de terres”.

Serra, al cor de la Serra Calderona, és una localitat tradicional i eminentment agrícola que sofreix l’abandó i la deficient explotació de part de les terres de cultiu. En aquesta tessitura, l’Ajuntament vol posar tots els mitjans al seu abast per millorar la situació. “Hem iniciat la senda del treball però encara ens queda molt de camí per recórrer. Esperem poder fer-ho totes i tots junts” ha manifestat l’alcaldessa.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.