La Federació de Comerç de Llíria impulsa un servei de repartiment a domicili

Servicio a domicilio Llíria

La Federació del Comerç de Llíria, en col.laboració amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Llíria, llança un servei de repartiment a domicili on participen més de 50 comerços locals.

Aquest servei té l’objetiu de fomentar l’activitat comercial als establiments de proximitat del municipi a més d’incrementar-ne la competitivitat. El servei de repartiment facillitarà la compra a les persones que no poden eixir de casa, que tenen problemes de mobilitat, o simplement tenen horaris apurats i necesiten d’aquesta alternativa. 

La comanda es pot fer directament als comerços, aportant-hi les dades de contacte: nom, domicili i telèfon. Hi ha dos dies de repartiment, dimarts i divendres, a partir de les 12.00h. Aquells qui necessiten la seua compra a casa dimarts, hauran de fer la comanda entre el divendres i el dilluns. Si la necessiten divendres, s’haurà de fer la comanda entre dimarts i dijous. 

El cost del servei estarà en funció de la quantitat de comerços on s’efectue la compra: la primera compra costa 2.60 euros, als quals s’hi sumarà 1 euro per cada compra de més. Este cost serà abonat al repartidor, juntament amb el cost de la compra, amb targeta bancària a través de datàfon.

Per a més informació cal consultar a www.fedecolliria.es

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà