Felicitació als alumnes condecorats amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic

Llíria reconeix als alumnes més destacats del poble

Els dotze alumnes més destacats dels centres educatius de Primària i Secundària de Llíria han rebut la felicitació del batlle Manuel Izquierdo en nom del poble, per la consecució del Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic del passat curs 2012-2013, que dóna la Conselleria d’ Educació.


Jesús Pérez

Els alumnes condecorats amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic a l’ Educació Primària han sigut Cristina Cerezo Navarro i Guzmán López Miranda, del CEIP Sant Vicent Ferrer; Ariadna Arias Martínez, Nerea García Piñuela i Àngels Porcar Ruiz, del CEIP Sant Miquel; Josep Vicent Cavero Merino i Marc Pérez Lleixà, del Centre Francisco Llopis Latorre i per últim, Elena Markovic Prokic i Raquel Pérez Rioja, del Centre Santa Ana.

A l’ensenyança Secundària, els guardonats han estat Sara Acamer Mateu, Neus Adrià Cervera i Rasmi-Enrique Haijar Muñoz, de l’IES Camp de Túria.

L’alcalde, ha empentat els alumnes a seguir amb eixe nivell d’excel•lència al llarg dels seus estudis al temps que ha lloat la tasca dels professors en la millora de la formació dels alumnes, als que considera  “una garantia de futur”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà