Els joves estudiants aprenen a reciclar gràcies a la campanya ‘Reciclamón’

Els infants aprenen a reciclar amb el projecte 'Reciclamón'

Els estudiants de Primària de Llíria han iniciat l’any aprenent com d’important és per al medi ambient el reciclatge dels residus. Un aprenentatge que ha estat possible gràcies a les jornades  formatives que van rebre fins a juny, a través de la campanya ‘Reciclamón i el planeta  infinit’, posada en marxa per la Diputació de València en col·laboració amb el Consorci de Residus València Interior i la Fundació Eco-raee’s.

I.G.

Amb aquesta campanya és tracta de promoure i augmentar el nivell de conscienciació ambiental dels escolars i involucrar-los en la gestió dels residus. A més a més, el projecte també va dirigit a tots els veïns de Llíria, per a la qual cosa s’ha posat en marxa el desplegament d’un pla d’informació sobre les infraestructures existents per a realitzar les tasques de reciclatge, com són els ecoparcs i els ecomòbils.

Per tal de que la iniciativa tinga una major acceptació i continuïtat en el temps, pròximament tindrà lloc una Fira del Reciclatge amb activitats lúdiques com ara l’intercanvi de residus per obsequis, els tallers divulgatius i creatius sobre la transformació de residus en recursos i objectes útils o les possibilitats de reutilitzar un producte, entre d’altres.

D’aquesta forma, els escolars de Llíria coneixeran a classe una colla de xiquetes i de xiquets, l’anomena’t ‘Grup  Recilamón’, en plena acció per a protegir el medi ambient. A través de les seues aventures en el Planeta Infinit, es pretén implicar els xiquets al màxim en el procés del reciclatge dels residus urbans i domèstics.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà