Llíria condiciona El Camí dels Frares

cami dels frares

En col•laboració amb l’Ajuntament de Marines

L’Ajuntament de Llíria, en coordinació amb el de Marines, han dut a terme els treballs de condicionament de ‘El Camí dels Frares’, via que divideix tots dos termes municipals i que haviaq uedat intransitable després dels últims episodis de forte spluges a la comarca.

Este vial de gran longituddiscorre des de la zona de la Maimona fins a la urbanització del Romeral, travessant la CV-25, entre les dueslocalitats.

El regidor de Mobilitat Sostenible i Camins, Paco García, ha manifestat que “estos treballs realitzats per la Brigada de Camins suposen una millora important fins que es liciten les obres de pavimentaci óprevistes per a estetram”.

“Les tasques de manteniments’han desenvolupat en dues fases, una primera de neteja de males herbes i marges del camí i, posteriorment, una segona per a l’aplanament de les torrenteresproduïdes per les pluges i l’expandit de llastos, amb la seua posterior compactació”, ha explicatl’edil.

Esta actuació permetrà la recuperació d’este vial rural, que abasta una elevada extensió de quilòmetres i del qual persones usuàries de tots dos municipis fan ús diàriament.

García, a més, ha indicat que la Brigada de Camins “també ha procedit a realitzar el sotrac de les pistes rurals del municipi on ha dedicat més de 20 tones de material asfàltic per a reparar alguns trams deteriorats pel seu ús diari”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà