L’Ajuntament llança la campanya ‘Llíria, una ciutat per a viure’

Tracta de posar en valor tots els valors del municipi edetà

L’Ajuntament ha presentat la campanya audiovisual ‘Llíria, una ciutat per a viure’. La difusió d’este vídeo, que coincideix amb la clausura del Mundial d’Handbol femení 2021 en la localitat edetana, té com a principal objectiu reconéixer la gran i variada riquesa que posseeix el municipi en diferents àmbits i sectors.

L’alcalde, Joanma Miguel, ha manifestat que “esta iniciativa mostra l’orgull que sentim pels nostres senyals d’identitat, i posa en valor tot allò que ens uneix”. “L’haver sigut seu d’un esdeveniment de projecció internacional com un Mundial ens ha permés demostrar, a més del compromís de Llíria amb l’esport, que la nostra ciutat està preparada per a continuar fent grans coses amb la participació del seu major patrimoni, la seua gent”, ha explicat el primer edil.

A través de la campanya ‘Llíria, una ciutat per a viure’, el consistori edetà tracta de destacar l’enorme ventall d’atractius que pots gaudir en la localitat. “Posseïm moltíssims atributs que conformen la nostra identitat comuna com a poble, i en estostemps difícils de pandèmia, hem de continuar compartint tota la ciutadania estos valors de la societat edetana”.

“Més enllà de la nostra qualitat musical, per la nostra trajectòria i reconeixement com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, comptem amb un ampli teixit comercial, una rica oferta gastronòmica, un extraordinari patrimoni cultural i natural, i unes festes i tradicions que trauen al carrer als nostres veïns i veïnes amb alegria i il·lusió. Per això, hem de continuar conservant i potenciant tot este llegat”, ha afegit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà