Coalició Compromís, EUPV i MoVe donen suport a les reclamacions de la Plataforma Contra els Desnonaments

Tres formacions polítiques opositores a Llíria (Coalició compromís, EUPV i MoVe) han mostrat el seu suport amb les reivindicacions fetes per part de la Plataforma Contra els Desnonaments al Camp de Túria. Així, els tres partits es mostren a favor d’aprovar un recàrrec del 50% de les vivendes que permaneixen buides a Llíria, amb l’objectiu d’afavorir que grans promotores i entitats financeres augmenten el nombre d’habitatges que formen part del Fons Social de Vivendes.

José García

Estes tres formacions polítiques opositores recorden que, en l’actual context social i econòmic, són moltes les families que estan perdent les seues vivendes. “Segons les dades del Consell General del Poder Judicial, sols al primer semestre de 2013 es van executar 31.545 desnonaments a tota Espanya, 5.386 d’aquests a la nostra autonomía”, expliquen fonts d’estes tres formacions opositores.

Amb l’objectiu d’evitar que es produisquen més desnonaments, situació que condemna a qui la pateix a viure a l’exclusió social, EUPV, MoVe i Coalició Compromís volen que s’aprove un recàrrec del 50% de les vivendes que romanen buides a Llíria.

“A l’Estat espanyol hi ha 3,4 milions de vivendes desocupades, i només 5.591 han sigut apartades al Fons Social de Vivendes. La xifra de desnonaments al primer semestre de 2013 va ser 7 vegades major a eixes menys de 6.000 vivendes i, per això, proposem l’aprovació d’un recàrrec del 50% de la quota líquida de l’Impost de Béns Immobles (IBI) per a immobles urbans d’ús residencial que es troben en situació de desocupació permanent i que complisquen una sèrie de paràmetres, així com l’establiment dels criteris dels que quedarien exemptes d’este recàrrec”, conclouen els representants d’estos tres partits polítics.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà