Llíria incopora a 14 treballadors a través del programa EMPUJU

programa empleo lliria

El consistori ha contractat 20 persones mitjançant el pla ECOVID

Este matís’hacelebrat, en el saló de plenaris de Ca la Vila, l’acte de benvinguda a les 14 persones que s’han incorporat a l’Ajuntament de Llíria a través del programa EMPUJU, l’objectiu del qual és incentivar la contractació de persones menors de 30 anys.

En l’acte han participat el primer edil, Joanma Miguel; el regidor de Foment Econòmic, Paco Gorrea, i l’edil Paco García.

L’alcalde els ha transmés els seus millors desitjos i ha recalcat “el compromís de l’Ajuntament amb les mesures que fomenten l’ocupabilitat de les persones més joves”. “És vital que des de l’administració donem prioritat a aquelles accions que us permeten obtindre una formació acadèmica i laboral de qualitat”, ha explicat Joanma Miguel.

Per part seua, Paco Gorrea haindicat que “este tipus de programes adquireixen majori mportància, si cap, en este context econòmic i social encara minvat per les conseqüències de la pandèmia del COVID-19”.

Les persones seleccionades, que realitzaran labors en diferents departaments del consistori durant 12 mesos, es divideixen en les següents especialitats: advoca, tècnic en arquitectura, enginyer en construcció i obra civil, treballador o assistent social, tècnic en audiovisuals, pedagog, tècnic superior en informàtica de gestió, guia de turisme, agent forestal i cinc tècnics administratius.

En les últimes setmanes l’Ajuntament de Llíria també ha contractat 20 persones a través del Pla ECOVID, orientat a cobrir necessitats sorgides a conseqüència de l’impacte de la pandèmia.

Les ocupacions cobertes ascendeixen a 7 places de conserge i 13 de peó de neteja.

La posada en marxad’ambdós programes ha sigut impulsada gràcies a l’oficina LABORA.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà