Alumnes del col·legi Francisco Llopis, premiades per la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció

cole francisco llopis

La FAD premia el curtmetratge ‘Encara eres a temps’

Alumnes del col·legi Francisco Llopis de Llíria han sigut premiades per la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD) pel seu curtmetratge ‘Encara eres a temps’, un projecte desenvolupat per la mateixa fundació i finançat per la Generalitat Valenciana.

Les alumnes premiades són Clara Asensi, Marta Carrión, Inés Enguídanos, Bàrbara González, Remei Romero i Alba Sirera de primer de Batxillerat. i les professores Ana Millán i Rosana Gutiérrez . Aquest projecte té com a objectiu traslladar als centres i a l’alumnat la importància dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
Els curts havien de ser elaborats per estudiants de centres educatius de la Comunitat Valenciana i “cridar l’atenció sobre situacions que els resulten pròximes i els preocupen perquè poden posar en perill el compliment dels principis de l’Agenda 2030 i els ODS”.

Les alumnes en el seu curtmetratge mostren a unes “nimfes” que obrin els ulls al seu protagonista “perquè s’adone del tipus de vida que porta i de les conseqüències dels seus actes sobre les altres persones i sobre el planeta”.
Es tracta d’una persona que dirigeix una empresa, “a la qual només preocupa el rendiment econòmic i no té en compte les necessitats i sentiments de les persones del seu voltant”. Les “nimfes” que se li apareixen en somni “li donen una lliçó sobre la importància de les coses quotidianes, de les cures i que la vida no se cenyeix a dades productives”.

En pocs minuts aborden diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible, “oferint missatges potents i esperançadors, en els quals mostren que el canvi és possible i en els quals s’aborda la dignitat de la persones, la igualtat d’oportunitats, el treball decent, la reducció de les injustícies i l’acció pel clima”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà