Llíria posa en marxa un nou Taller d’Ocupació

Llíria

L’alumnat del programa 2020-2021 ha rebut els diplomes que acrediten la seua formació durant l’últim any

El Taller d’Ocupació 2020-2021 de l’Ajuntament de Llíria ha finalitzat la seua etapa formativa amb el lliurament dels diplomes, per part de l’alcalde Joanma Miguel, a l’alumnat que ha participat en el programa durant aquest últim any.

El projecte ha oferit formació professional remunerada a trenta veïns i veïnes durant aquest exercici, en les especialitats de jardineria, obra de paleta i soldadura. L’alumnat ha alternat la seua activitat formativa, teòrica i pràctica, amb diverses actuacions de millora de l’accessibilitat del municipi en espais públics del nucli urbà.

D’aquesta manera, han realitzat actuacions de reparació de desperfectes en l’empedrat de la Vila Vella, així com als voltants del Museu Arqueològic i l’església de la Sang, on s’han creat també nous espais enjardinats. El Taller ha desenvolupat també activitats de plantació i instal·lació de reg en altres jardins municipals. I han muntat baranes metàl·liques i passamans per a millora d’accessibilitat en diferents zones de Llíria.

Nou Taller d’Ocupació

El Taller d’Ocupació “Llíria Accessible” 2021-2022 va prendre el relleu a aquest programa de formació professional la setmana passada amb la incorporació dels 30 alumnes i alumnes treballadores, que es distribuiran en les tres àrees d’aquest: obra de paleta, jardineria i soldadura.

Igualment, el personal del centre està compost per un director, un monitor per a cadascun dels tres tallers formatius, un docent de suport, i un auxiliar administratiu.

El programa, dirigit a persones majors de 18 anys, amb una inversió total de 777.000 euros, està cofinançat per l’Ajuntament de Llíria en col·laboració amb Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

L’alcalde Joanma Miguel ha volgut destacar “la importància d’aquests programes que promovem amb el suport de Labora, perquè com l’edició anterior, trenta persones desocupades es beneficiaran d’un any de formació i experiència laboral real, que els permetrà trobar noves oportunitats en el futur”.

Finalment, “el marc d’actuació d’aquest nou taller seguirà centrat en la millora de l’accessibilitat en el municipi, amb actuacions previstes en instal·lacions poliesportives i el nucli urbà de Llíria”, ha explicat l’edil de Foment Econòmic, Paco Gorrea.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà