La vacunació sense cita segueix en 7 punts aquest dimarts i en 4 el dimecres

vacuna covid

A València s’ha habilitat l’hospital de la Malva- Rosa, Clínic, el centre comercial Arena i el centre de Convivència de Benetússer

La vacunació contra la covid-19 continuarà en la Comunitat Valenciana durant la jornada d’aquest dimarts en set punts, el dimecres en altres quatre, i el divendres en cinc, segons ha informat la Conselleria de Sanitat.

Per a aquest dimarts, es vacunarà sense cita a l’Hospital Universitari de Torrevella (Alacant), entre les 9 i les 20 hores, i en el centre comercial Ribera del Xúquer, a Carcaixent (València), de 10 a 19 hores.

A València s’han habilitat tres punts de vacunació, a l’Hospital de la Malva-rosa (saló circular), de 15 a 20 hores; a l’Hospital Clínic (consultes externes), de 15 a 20 hores, i en el centre comercial Arena multiespai, de 16 a 20 hores.

Aquest dimarts també es vacunarà sense cita en el Centre Municipal de Convivència de Benetússer (València), de 15.30 a 20 hores, i a l’Hospital General d’Alacant, de 15.45 a 20 hores.

El dimecres, els punts habilitats seran el centre comercial Ribera del Xúquer, a Carcaixent (València), de 10 a 19 hores; els hospitals de la Malva-rosa i Clínic de València, de 15 a 20 hores, i el Centre Municipal de Convivència de Benetússer (València), de 15.30 a 20 hores.

La vacunació sense cita es reprendrà el divendres als hospitals de la Malva-rosa i Clínic de València, de 15 a 20 hores; en el Centre Municipal de Convivència de Benetússer (València), de 15.30 a 20 hores; a l’Hospital General d’Alacant, de 15.45 a 20 hores, i en La Pèrgola, a Castelló de la Plana, de 16 a 21 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà