El col·legi Francisco Llopis promou el projecte APS ‘Sang Valentí’

colegio Francisco Llopis

Concluorà amb una jornada de donació al centre el 16 de febrer

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha rebut a una representació de l’alumnat i professorat del col·legi Francisco Llopis, que li ha presentat i ha convidat a la corporació municipal a participar en el projecte de APS “Sang Valentí” que està desenvolupant este centre de la localitat

Esta iniciativa social, en la qual participen un total 45 col·legis diocesans, consisteix a conscienciar i sensibilitzar a la comunitat educativa de la importància de la donació de sang per a salvar vides.

Este projecte conclourà amb una jornada de donació de sang a la biblioteca del centre dimecres que ve 16 de febrer, entre les 16 i 20 hores.

L’alcalde Joanma Miguel ha valorat “molt positivament esta iniciativa del col·legi Francisco Llopis que contribueix a fer de Llíria una ciutat educadora en valors, com la solidaritat”, i ha animat a la ciutadania edetana a participar en esta campanya.

Les persones que desitgen donar sang el dia 16 poden inscriure’s a través del següent enllaç: https://bit.ly/SangValentíLlíria

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà