Bravo trasllada al degà de Llíria que les obres del nou palau de Justícia s’iniciaran al maig

grabiela Bravo justicia

La consellera sol·licitarà al Ministeri de Justícia la creació del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 8 per a la capital del Camp de Túria

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha traslladat al degà dels jutges de Llíria, Fernando Simón, que les obres del nou palau de Justícia de la capital del Camp del Túria s’iniciaran a mitjan pròxim mes de maig, de manera que els nous jutjats estiguen operatius al gener de 2024.

La nova seu judicial se situarà en un solar de l’avinguda de Bétera en un edifici de quasi 11.000 metres quadrats, repartits en sis plantes i dos soterranis. Allí es concentraran els òrgans i serveis judicials que, ara mateix, estan repartits en tres locals diferents de la Ciutat de la Música. Els jutjats s’han dissenyat amb un aforament per a 600 persones, que comprén el centenar de professionals que allí treballen i les 500 persones usuàries que, cada dia, es preveu que acudisquen, ja que el partit judicial de Llíria comprén 41 municipis i una població de dret de 170.000 persones.

L’edifici, que comptarà amb els més moderns sistemes de climatització, digitalització i serà energèticament sostenible, s’ha dissenyat per a albergar els set jutjats amb els quals actualment compta aquest partit judicial i amb espai reservat per a altres tres òrgans judicials més.

Precisament per això, la consellera també ha traslladat al degà dels jutges que se sol·licitarà la creació del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 8 per a la capital del Camp del Túria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà