La OAC de Llíria atendrà sense cita prèvia a les persones majors i amb diversitat funcional

OAC Llíria

Aquest servei entrarà en funcionament oficial a partir del pròxim 1 d’abril

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Llíria començarà a atendre sense cita prèvia, a partir de demà, a les persones majors de 65 anys i amb diversitat funcional. Este nou sistema per a donar servei a estos col•lectius ha estat realitzant-se en un període de prova durant les últimes setmanes, però serà a partir d’este divendres 1 d’abril quan ja es pose en pràctica oficialment, al llarg de qualsevol dia de la setmana.

La regidora de Modernització i Transparència, Fina Torrijo, ha destacat que esta iniciativa “pretén facilitar la relació d’estes persones amb l’Ajuntament, que poden trobar dificultats, per la bretxa digital, per a sol·licitar cita prèvia a través de mitjans telemàtics”.

A més, Fina Torrijo ha comentat que estes persones usuàries “rebran una atenció personalitzada, amb personal de l’OAC que els guiaran en tot moment per a realitzar els tràmits, ajudar-los en l’emplenament de les sol·licituds o explicar-los els procediments d’una forma clara i comprensible tant en l’atenció presencial com telefònica, o fins i tot acompanyant-les al departament que siga necessari en funció de la gestió que vulguen fer”.

Igualment, per a les persones amb diversitat funcional que poden tindre problemes de visió, se’ls faciliten els documents en un format més gran i llegible. 

Estes mesures reforcen les que s’han anat implantant en els últims mesos per a facilitar l’atenció i comunicació amb la ciutadania a través de la modernització dels mitjans digitals. En este sentit, cal recordar que la resta de persones usuàries poden realitzar els tràmits amb l’Ajuntament de Llíria a través de la Seu Electrònica per a estalviar-se desplaçaments. 

També poden rebre atenció presencial amb cita prèvia, que es pot sol•licitar a través de l’App i el web municipal. D’esta manera, s’eviten esperes i són ateses d’una manera àgil i ràpida. De la mateixa manera, les cites prèvies es poden demanar en el quiosc digital situat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana per a aquelles usuàries que tinguen dificultats per a fer-ho via en línia. 
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà