Bétera torna a oferir cursos gratuïts de ceràmica, teatre i fotografia

cursets bétera

Estes activitats, oberts a tota la població, començaran a l’abril i finalitzaran al juny

El bon acolliment de les edicions anteriors ha fet que enguany es repetisquen els cursos de ceràmica, teatre i fotografia que des de l’àrea de Cultura del Consistori beterà es duen a terme anualment.

“La gran participació de la ciutadania ens anima a continuar treballant per posar en marxa aquest tipus de cursos que van dirigits des de la població juvenil fins a l’adulta i que suposen una opció d’oci formatiu en el nostre municipi en àmbits com les arts plàstiques, la interpretació o l’audiovisual”, ha assenyalat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Aquest itinerari didàctic i d’entreteniment ofereix als veïns i veïnes poder accedir de manera gratuïta a aquests cursos de ceràmica, teatre i fotografia en nivells bàsics i avançats que es realitzaran d’abril a juny.

“Els cursos també es van oferir entre els mesos d’octubre a desembre 2021 tenint un gran acolliment, quedant en algun d’ells, llista d’espera de més de 25 persones. Per això, des de la regidoria de Cultura es continua apostant per la formació i no sols merament per una programació basada en les arts escèniques”, ha explicat el regidor de Cultura, Manuel Chover.

D’aquesta manera, els amants del teatre d’entre 12 a 80 anys podran endinsar-se en el meravellós món de la interpretació des d’una perspectiva teatral, audiovisual, corporal i vocal participant en una sessió setmanal d’una hora i mitja els divendres en horari de 17.30 h a 19.00 h i de 19.00 h a 20.30 h en l’edifici de la Penya. Les inscripcions es realitzen des de la companyia Creaciones Codo con Codo els qui imparteixen el curs a través del mail formacion@creacionescodoconcodo.com o en els telèfons 649 046 526 – 657 566 544.

Mentre que aquells veïns i veïnes interessats en el modelatge podran gaudir del curs de Ceràmica en el qual estarà al capdavant Rosa Palau. Una activitat que es presenta en dues modalitats, una per a veïns i veïnes que vulguen iniciar-se en el modelatge que es realitzarà els dimecres en horari de 09.30 h a 13.00 h. I una altra més avançada, de perfeccionament, que es durà a terme els dimarts de 16.00 h a 19.30 h. Totes dues sessions es realitzen en l’edifici de l’antic Escorxador i per a inscriure’s s’ha de trucar al telèfon 633 321 694.

D’altra banda, Xisco Navarro impartirà el Curs de Fotografia a les vesprades amb una primera sessió d’iniciació a la fotografia els dimarts de 18.30 h a 20.30 h. I una segona sessió més especialitzada els dijous de 18.30 h a 20.30 h. Unes sessions que conjuminaran teoria amb pràctica per a aquells que els agrade posar-se després de l’objectiu. Les dues sessions es duen a terme en l’antic aulari Josefa Guardiola i estan pensades per a grups de no més de 20 persones a partir dels 16 anys. La ciutadania interessada a participar haurà de contactar mitjançant el mail xisco@xisconavarro.com per a inscriure’s.

Cursos per a gaudir i aprendre a l’abast de tots els beterans i beteranes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà