Les dones de ‘la Sang’ processionen per primera vegada el Dijous Sant

Semana Santa Llíria Esglesia de La Sang
Fotos: Pau Tineo

Prop de 400 persones han participat en la primera processó amb presència femenina en la confraria de la Sang

Visita la galeria fotogràfica de la procesó de Dijous Sant a Llíria

La Setmana Santa ha tornat als carrers de Llíria després de tres anys d’aturada per a la confraria de la Sang. Prop de les 20:30 de la vesprada, per primera vegada amb presència de gènere femení, eixia la processó del Dijous Sant pels sinuosos carrers del barri de la Vila Vella de la capital de la comarca.

Les diferents andes titulars de la congregació, Sant Joan Evangelista, María Magdalena, Sant Pere, el Ecce Homo, La Soledat o el Nazareno, han eixit per la porta principal del temple de l’església de la Sang a lloms dels seus portants i els prop de 400 confrares que van participar en la processó del Santíssim Crist de la Sang, que tancava la comitiva al que imatgeria es refereix.

dones Semana Santa Llíria Esglesia de La Sang
Fotos: Pau Tineo

Com tots els anys, els diferents passos que conformen aquesta composició, han entrat en totes les esglésies que es troben dins del recorregut habitual, església del bon pastor, església de l’Assumpció, església de San Francesc i església del Remei, per a tornar pels empedrats carrers del barri antic del municipi.

A més, la música ha estat present en la marxa amb la presència del cor de l’església de l’Asunción i els concordes de la Banda Primitiva de Llíria.

Portants Semana Santa Llíria Esglesia de La Sang
Fotos: Pau Tineo
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà