El mercat dels dijous tornarà a la Plaça Major de Llíria a instàncies del PP

mercat llíria

PSPV, Compromis- MOVE i Ciutadans es van abstindre en la votació

El mercat dels dijous, ara en Pla de l’Arc, tornarà al seu lloc tradicional en la plaça Major. Així es va acordar ahir en el ple de l’Ajuntament de Llíria la moció presentada pel PP per al trasllat del mercat de venda no sedentària. La proposta es va aprovar amb els vots a favor dels regidors del grup popular i amb l’abstenció de l’equip de Govern (PSPV-Comprmís-MoVe) i de l’edil de Ciutadans.


Des de la formació que dirigeix la regidora Reme Mazzolari, es demanda “la necessitat de la volta al lloc anterior, la Plaça Major, per a dinamitzar la zona, ja que totes les decisions de l’actual equip de govern han afonat el centre de la ciutat”.
Així mateix, la portaveu popular, ha defensat el desig del 80% del sector comercial ” la volta del mercat a la seua ubicació anterior”, destacant les quasi 1.300 signatures dels veïns de la localitat que s’han presentat en el registre d’entrenada en el Consistori edetà.


El regidor de Foment Econòmic, Paco Gorrea, ha defensat l’abstenció de l’equip de Govern en “l’incompliment en mesures de seguretat de la tornada del mercat de venda no sedentaria, tal com es coneixia anteriorment, atés que no existeix hui dia eixides d’evacuació ni d’emergència”.


L’edil socialista ha afirmat a Infoturia.com que, “l’Ajuntament de Llíria ha encomanat un estudi i informes tècnics sobre la possibilitat de dur a terme el trasllat, coincidint amb la finalització de les restriccions a causa de la pandèmia del coronavirus, complint amb totes les normatives vigents en aquesta tasca”.

Sobre la base d’aquest informe el propi regidor ha matisat que, “no pot tornar de la manera tradicional com es coneixia anteriorment donat a les deficiències inscrites en aquest dictamen”.


Finalment, ha destacat que, “una de les alternatives a la dinamització del comerç del centre de la localitat és ‘la plaça dels dissabtes’, entre altres mesures que més endavant es presentaran”.

1 Comment
  1. No creo qué sea buena idea volver el mercado a la plaza,,además de la extreches,,creo qué todos los comercios tienen derecho,a tener el mercado cerca,,laverdad es qué en Lliria hay vecinos de primera y segunda clase ,de pena

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà