Llíria promou un Pla de Sostenibilitat Turística

mundial de balonmano

Pretén apostar per la sostenibilitat, la transformació digital, l’eficiència energètica i la competitivitat

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament edetà ha donat a conéixer el Pla de Sostenibilitat Turística de Llíria. L’edil de Turisme Paco García i el tècnic municipal Vicent Sesé van participar en esta presentació en línia que va estar dirigida a entitats comercials, empreses turístiques, i altres associacions culturals, socials i festives de la localitat. 

El projecte ‘Llíria, Simfonia de Cultures Digital i Sostenible’ ha sigut presentat per a poder acollir-se a les ajudes del pla de transformació, recuperació i resiliència gestionat amb el Govern d’Espanya amb fons europeus, basat en la sostenibilitat, transformació digital, cohesió social i territorial i igualtat de gènere, i que té com a objectiu contrarestar els efectes devastadors que ha tingut la pandèmia del COVID 19 per al turisme. 

En el cas de Llíria, s’ha dissenyat un pla adaptat a les seues necessitats els eixos de les quals “seran la sostenibilitat, la transformació digital, l’eficiència energètica i la competitivitat”, ha explicat el regidor Paco García. “Creiem que és un projecte molt interessant i tenim bones expectatives perquè puga rebre el vistiplau de l’Estat”, ha afegit. 

El projecte inclou diferents accions com la mitigació dels efectes del canvi climàtic, restauració i accessibilitat paisatgística, l’eficiència energètica, il•luminació sostenible, recàrrega de vehicles elèctrics, senyalització intel•ligent, gestió intel•ligent, motorització en línia, comunicació digital, digitalització d’empreses, participació ciutadana, alternatives en allotjament, o creació de producte i governança. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà