Power Electronics connecta el seu campus de Llíria i reduirà emissions

Power Electronics

Huit noves línies d’autobús donaran servei als més de 2500 treballadors que es desplacen diàriament

Power Electronics ha establit un servei de llançadora gratuït per als seus empleats, responent així al creixement de plantilla que s’espera en els pròxims mesos. Per això, la multinacional ha dissenyat un pla que facilita la mobilitat dels seus empleats mitjançant la implantació de 8 línies d’autobús que connectaran diàriament a més de 2500 treballadors amb el seu Campus de Llíria (València). L’objectiu és garantir la seguretat en els desplaçaments de les persones que treballen en l’organització a més suposar un estalvi econòmic.

La companyia ha volgut així fer un pas més i, en sintonia amb el seu propòsit de fer energia renovable, ser coherent a l’hora de dissenyar aquest pla de mobilitat que també ajuda a reduir les emissions de Co2 a l’atmosfera.

D’aquesta manera, Power Electronics se suma al moviment en el cada vegada participen més empreses que decideixen adaptar la seua proposta de valor als temps actuals oferint solucions que respecten el medi ambient i que estiguen el línia amb les estratègies de sostenibilitat marcades per governs i institucions.

La companyia és ja un dels principals players en la transició energètica i, per la tendència que marca el seu volum d’operacions, cada vegada ho serà més degut, entre altres qüestions, al gran creixement de la seua divisió de mobilitat elèctrica. Actualment la multinacional està en procés d’incorporar a més de 250 persones en la seua planta productiva.

Amb aquesta nova acció, definida en el seu Pla de Mobilitat 2022, Power Electronics començarà a donar servei durant el mes vinent de juliol i cobrirà els tres torns rotatius que té la seua planta productiva, recollint als treballadors en punts estratègics de la província.

Segons Antonia Gil, Responsable de Medi ambient de Power Electronics “aquesta és una múltiples mesures adoptades per la companyia per a eliminar les emissions de CO2 relacionada amb l’activitat de Power Electronics”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà