Llíria retira 80.000 quilos de residus voluminosos en abocadors incontrolats

vertederos incontrolados lliria

En els cinc primers mesos s’han recollit en cada servei una mitjana de 1.500 quilos

L’Ajuntament de Llíria ha retirat, en els cinc primers mesos 82.520 quilos de residus voluminosos en abocadors incontrolats. A causa de l’augment dels mobles i trastos depositats, des de l’inici de l’any, a tot el terme municipal, la brigada municipal encarregada de la recollida i neteja d’estos punts negres ha hagut de reforçar les seues actuacions per a fer front a esta situació.

La regidora de Gestió de Residus, Mari Cruz García, ha manifestat que “l’abandó sense control d’estos voluminosos en la via pública, moltes vegades al costat dels contenidors, suposa un dels principals problemes de neteja que té el nostre municipi i genera nombroses molèsties per a la ciutadania”.

En cada servei realitzat, s’ha retirat una mitjana d’entre 1.000 i 1.500 quilos, la qual cosa suposa que, pràcticament cada mes, l’Ajuntament està recollint quasi més de 16.000 quilos de trastos depositats incorrectament a la via pública.

z García ha apel·lat a “la conscienciació i responsabilitat ciutadana per a evitar la proliferació d’estos abocadors incontrolats, amb la finalitat de mantindre nets els nostres espais públics, tractar i reciclar adequadament els estris domèstics que ja usem, i cuidar el nostre entorn”.

La regidora de Compromí-MoVe ha recordat que l’Ajuntament de Llíria disposa d’un servei gratuït de recollida de trastos vells a domicili que funciona setmanalment. S’ha de sol·licitar prèviament a través del telèfon 962798282 o l’App Llíria. Les persones usuàries han de depositar els residus a la porta de la seua casa segons el dia assignat per a cada ruta.

cartel lliria
No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.