L'alquería blanca

Al voltant de 200 menors participen en les escoles d’estiu de Llíria

Escoletes Estiu Llíria

Enguany s’ha ampliat l’oferta amb una escoleta a la urbanització de la Vall de Llíria

Al voltant de 200 menors de la localitat participaran durant tot el mes de juliol a les escoles d’estiu que organitza la Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Llíria. Les activitats, dirigides a joves d’entre 3 i 17 anys, els permeten accedir a una oferta d’oci i formació al llarg d’este període. Este programa està finançat pel Ministeri d’Igualtat a través del Plan Corresponsables. 

L’alcalde Joanma Miguel i el regidor de l’Àrea, Vicent Lis, van visitar les escoletes d’estiu que es desenvolupen en diferents punts de la població. En este sentit, l’edil de Joventut ha destacat que “enguany hem ampliat l’oferta amb un programa d’activitats a la urbanització Vall de Llíria, amb la finalitat d’acostar este servei a les famílies residents fora del nucli urbà”. 

La resta d’activitats com Menuda Escoleta, la Boscoleta o el Campus Artístic, es realitzen al col·legi Sant Miquel, el parc de Sant Vicent i l’Espai Jove, respectivament. A més, cal sumar el servei de ludoteca Aula Lúdica que es presta també durant este mes a l’Espai Jove. 

Finalment, Vicent Lis ha manifestat que estos programes, “a més d’oferir una oferta d’oci a la nostra joventut durant les seues vacances, també pretén servir de suport a les famílies per a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral”.
 

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.