Llíria condiciona la primera pista des del polígon de Carrasses a la carretera d’Alcublas

S’ha realitzat una repavimentació d’un tram de 2 quilòmetres

L’Ajuntament de Llíria ha dut a terme, en dos actuacions, la repavimentació del tram de la primerapPista que discorre entre el polígon industrial de Carrasses i la carretera d’Alcublas, amb una longitud de prop de 2 quilòmetres.

A principi d’any es va executar una de les fases, que va afectar uns 700 metres del vial, i ara, esta última setmana s’ha realitzat la recepció de les obres de la segona fase, la qual ha comptat amb un pressupost de 82.000 euros, i ha arribat a uns 1,3 quilòmetres de la pista.

El regidor de Mobilitat Sostenible i Camins, Paco García, ha destacat la importància d’esta millora que “suposa mantindre en bon estat estes pistes rurals, que són eixos de connexió tant per a les urbanitzacions de la localitat com per als productors agrícoles del terme municipal de Llíria”.

Igualment, García ha assenyalat que, una vegada finalitzats estos treballs, “ja s’està treballant en nous projectes de millores en camins i pistes rurals per a poder executar-los l’any 2023. Concretament el camí de Benissanó-Olocau, un tram de la segona pista i el camí d’accés a la urbanització de la Clotxa del Cossi per Sant Gerard.

L’edil ha ressaltat “la importància d’estes actuacions, que abasten una extensió de diversos quilòmetres lineals i que contribueixen a restituir viaris molt transitats i els quals són utilitzats diàriament per un gran nombre de persones usuàries”.

Igualment, la Brigada de Camins ha procedit a reparar els clots de les pistes rurals del municipi, on ha dedicat 40 tones de material asfàltic per a arreglar alguns trams que s’han anat deteriorant per l’ús d’estos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà