La Mancomumitat acull una jornada amb l’Agència Valenciana de Protecció del Territori

urbanismo mancomunitat

En la reunió han participat responsables polítics i personal tècnic

La Mancomunitat Camp de Túria ha acollit estematí una jornada d’urbanisme al costat de l’agència Valenciana de protecció del territori (AVPT). La reunió que s’harealitzat en el saló de plens de l’ens supramunicipal ha comptatamb la participació de responsables polítics i personal tècnic de l’àrea d’urbanisme dels ajuntaments de la comarca.

La cita inaugurada per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha comptat amb la participació de director general d’urbanisme, Vicente Joaquín García Nebot; el director gerent de l’agència Valenciana de protecció del territori, Manuel Civera ; i el director territorial de la presidència, Francisco Molina.
En la reunió també ha sigut present, com a convidada, l’alcaldessa i presidenta Municipis Forestals i presidenta Mancomunitat de la regió muntanyenca, Chelo Alfonso.

La jornada ha servit perquè el personal tècnic de l’agència haja desgranat la ponència sobre ‘La protecció de la legalitat urbanística en el sòlurbanitzable’. Entre altres assumptes s’ha parlat de la minimització d’impacte territorial i s’han resolt qüestions pràctiques; també s’ha explicat l’assumpció de competències de l’Agència Valenciana de Protecció del Territori i finalment, la relació entre l’AVPT i els municipis adherits.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà