Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

Premis Jaume I: aquests són els artistes de Llíria premiats

PREMIOS JAUMEI I LLIRIA

El Conservatori ha acollit l’entregat dels guardons

En la vespra del Dia de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament ha entregat els Premis Jaume I de la Vila de Llíria 2022, en un acte celebrat esta vesprada en el conservatori de la localitat i presidit per l’alcaldeJoanma Miguel.

En esta edició han sigut distingits quatre artistes de la localitat que han rebut el guardó de mans dels portaveus dels grups municipals.

 L’Ajuntament ha volgut reconéixer la trajectòria d’estes persones, amb perfils diferents, però amb el denominador comú de la seua aposta per la cultura. Han rebut el premi Fina García Solaz, que ha col·laborat des de l’art en diferents iniciatives municipals i d’entitats locals, com a Pentagrama; Beatriz Carbonell Ferrer, que ha participat en trobades i exposicions per tot el món a més de rebre diversos premis; Miguel Silvestre Moros, amb més de 50 anys de treball escultòric en el qual ha rebut diversos guardons com el Premi de la Direcció General de Belles arts, entre altres mèrits; i Rodolfo Navarro García, artista polifacètic amb un currículum ple d’obres i exposicions en diversos països com la pintura de 1.000 metres quadrats realitzada al costat de la Gran Muralla Xinesa i autor de la rèplica del mosaic dels Dotze Treballs d’Hèrcules aparegut a Llíria.

Premios Jaume I Llíria

L’alcalde Joanma Miguel ha destacat que estes persones “demostren que Llíria no és només ciutat creativa per la música, sinó que la creativitat també està present en molts altres àmbits”. “Són també el reflex d’esta societat valenciana oberta al món que sap projectar i reconéixer el talent de les persones que resideixen en esta terra plena de creativitat i grans oportunitats”, ha afegit.

L’acte ha conclòs amb l’actuació musical de la Colla de Dolçainers i Tabaleters del Camp de Túria.

Premios jaume LLíria Rodolfo Navarro
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà