Sant Antoni de Benaixeve implanta BUSSAB, un nou servei de transport a demanda

El projecte pilot entra en funcionament dilluns que ve conectant cada nucli poblacional i arribant fins al Metro de l’Eliana

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la regidoria de Mobilitat i Transport, posa en marxa a partir del dilluns 10 d’octubre el servei BUSSAB, un sistema de transport a demanda que, al mateix temps que connectarà els diferents nuclis poblacionals de Sant Antoni de Benaixeve, hi afavorirà una mobilitat sostenible.

BUSSAB és un projecte de transport públic urbà i col·lectiu, a mig camí entre el transport públic convencional i un servei de taxi. Comença com a projecte pilot durant uns mesos i, si es tracta d’un servei altament demandat per la població, s’establirà de manera definitiva al nostre municipi.

A més de recórrer tot Sant Antoni de Benaixeve, BUSSAB connectarà amb punts de l’Eliana així com la seua estació de metro.

Horari
El servei s’oferirà dins de tres franges horàries:

Matí, de 7.00 a 10.00 hores

Migdia, de 13.30 a 16.00 hores

Vesprada, de 18.30 a 21.00 hores

Dissabte, de 8.00 a 10.00 i 18.00 a 21.00 hores

Preu

Durant les dues primeres setmanes d’implantació el servei serà gratuït. Després, el preu per utilitzar el servei serà de 50 cèntims (cada persona/ús).

Punts de recollida

Dins del recorregut, s’hi contemplen diferents punts de recollida per tot el municipi (veure infografia).

Reserves

Les reserves es realitzaran fins a les 18 hores del dia anterior, telefonant el 96 304 47 77, a través del web www.bussab.es (registrant-se o identificant-se en https://app.bussab.es/) o bé a través de l’APP gratuïta:

Telèfons Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grupotransvia.tad.demanda.autobus

Telèfons Apple:
https://apps.apple.com/es/app/tad-transporte-a-demanda/id1491313614

Si no es realitza reserva, el mateix dia pot utilitzar-se el servei però l’usuari haurà d’adequar-se al recorregut marcat i les parades ja sol·licitades per altres usuaris per a eixe dia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà