Les Falles 2023 arriben a Llíria amb l’Exposició del Ninot

exposicio del ninot lliria

En el Multiusos fins al 17 de febrer de dilluns a divendres de 9 a 21 hores

Les falles de Llíria han donat a conéixer un xicotet avanç dels monuments que plantaran enguany, en l’Exposició del Ninot que s’ha inaugurat esta vesprada a l’edifici Multiusos.

La mostra es podrà visitar fins al pròxim 17 de febrer, en horari de dilluns a divendres de 9 a 21 hores.          

L’acte ha comptat amb les falleres majors de Llíria, Esperanza Rubio i Andrea Peris, l’alcalde Joanma Miguel, el regidor de Festes, Paco Gorrea, i el president de Junta Local Fallera, Martín Martínez.

Representants de les sis comissions de Llíria han assistit a la inauguració d’esta exposició que tambè recull els treballs presentats en el Concurs de Fotografia Fallera 2023.

Exposició del Ninot

L’obertura de l’exposició ha estat precedida per la presentació dels esbossos dels monuments fallers i de les bases de la primera edició del concurs ‘Falles més igualitàries’ que l’Ajuntament de Llíria posarà en marxa per al pròxim exercici per fomentar, dins de la festa, la defensa de valors d’igualtat entre dones i homes, sense discriminacions sexistes i de rebuig a la violència de gènere.

Les celebracions festives del mes març, tindran el seu punt de partida amb la Crida el 25 de febrer per a anunciar les Falles de 2023.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà