Llíria retira 175.000 quilos de residus voluminosos en abocadors incontrolats

vertederos incontrolados lliria

L’Ajuntament recorda que ofereix un servei gratuït de recollida de trastos vells a domicili

La Regidoria de Gestió de Residus de l’Ajuntament de Llíria ha informat que, al llarg de 2022, ha recollit més de 175.000 quilos de residus voluminosos depositats indegudament en abocadors incontrolats.

La regidora de l’àrea, Mari Cruz García, recorda que l’abandó de mobles i estris vells als espais públics “suposa un dels majors problemes que tenim per a mantindre net el municipi, perquè a més de les molèsties que genera i la mala imatge que dona, l’Ajuntament ha de dedicar un important nombre de recursos per a retirar estos residus”.

En cada servei que realitza la brigada municipal, es recullen una mitjana d’entre 500 i 1.000 quilos de residus voluminosos que s’han depositat sense previ avís en llocs que no estan destinats per a això, ha assenyalat García.

L’Ajuntament de Llíria ha hagut de reforçar el servei de neteja d’abocadors incontrolats per a poder atendre l’augment d’estes conductes incíviques que omplin el terme de fem.

El consistori recorda que disposa d’un servei gratuït de recollida de trastos vells a domicili que funciona setmanalment a través del telèfon 962798282 o l’App o web municipal. Els usuaris han de depositar els residus a la porta de la seua casa segons el dia assignat per a cada ruta.

 “Volem conscienciar que l’ús d’este servei és de gran importància per a evitar la proliferació d’estos abocadors incontrolats, així com del necessari tractament dels estris domèstics i el seu reciclatge per a cuidar el nostre entorn”, ha recalcat la regidora.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà