FestIN 2023 arriba a Llíria i Riba-roja

cartel festin

El Festival d’Art & Gastronomia de València 2023, FestIN arriba aquest cap de setmana al Camp de Túria amb les propostes culinàries i artístiques d’aquest esdeveniment. Llíria i Riba-roja de Túria albergaran el diumenge 12 de febrer ‘Llíria Ciutat de la música i Dénia Ciutat de la gastronomia’ i ‘Descobreix el Secret Visigot’, respectivament.

El primer funciona com a tàndem al costat de Dénia. Ambdues sent denominades Ciutats Creatives per la UNESCO, es funden en un innovador esdeveniment d’Art i Gastronomia on el Conservatori Professional de Música de Llíria interpretarà la banda sonora de la ‘Gamba Roja de Dénia’ mentrestant aquest crustaci es converteix en protagonista del plat degustació en el qual treballarà durant l’acte el xef Jordi Andrés.

L’esdeveniment arrancarà a les 12 hores i compta amb un aforament màxim de 100 persones amb inscripció prèvia a un preu de 12 euros.

‘Descobreix el Secret Visigot’ consisteix en una visita guiada al Museu Visigot de Pla de Nadal, al Castell de Riba-roja. De la mà d’un arqueòleg, els assistents podran revelar tot el que aquests antics habitants van fer al poble acompanyats de la degustació preparada per la xef Lina Marcela, del restaurant La Muralleta, inspirada en aquell període de la història.

L’esdeveniment obrirà les seues portes a les 12 hores i compta amb un aforament màxim de 45 persones mitjançant inscripció telefònica al 601 988 771. El preu total de l’activitat és de 51 euros.

FestIN és una iniciativa de l’Ajuntament de València, a través de Visit València, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València que compta amb preus per a tots els públics i places limitades fins a completar aforament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà