Esperanza i Andrea conviden a participar de les Falles de Llíria

crida lliria 2023

La Crida inaugura els actes que es desenvoluparan fins al 19 de març

Les comissions falleres de Llíria s’han reunit a la plaça Major per a participar en l’acte de la Crida que ha anunciat les Falles de 2023, amb la presència de l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el regidor de Festes, Paco Gorrea, al costat de les falleres majors de la localitat, i del president de Junta Local Fallera, Martín Martínez.

Les màximes representants de la festa fallera a Llíria, Esperanza Rubio i Andrea Peris, han oferit un emotiu discurs en el qual també han intervingut les dones i xiquetes de les seues respectives corts d’honor.

Han posat en valor “el treball dels fallers i falleres, com el gran patrimoni humà de la festa i que dediquen el seu temps, tots units com un cor, a mantindre vives estes tradicions”.

Esperanza i Andrea han convidat a la ciutadania a “participar de la millor festa del món que és fruit de l’esforç de totes les persones que l’envolten”.

L’alcalde Joanma Miguel, que els ha entregat prèviament la Clau de la Ciutat, ha animat també a “disfrutar de la festa al costat de les nostres falleres majors” i que les Falles de 2023 “siguen el gran espai de trobada de tot el poble de Llíria per a viure-les amb valors de diversitat, igualtat i integració”.

L’acte ha conclòs amb l’actuació de l’Orquestra de Plectre “El Micalet” a Ca la Vila.

La jornada ha continuat a la nit amb una festa amenitzada per una orquestra al pàrquing de La Cultural, com a preludi als actes fallers que es desenvoluparan fins al 19 de març.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà