Llíria celebra les festes de Sant Vicent del 14 al 23 d’abril

Consulta la programació completa

Llíria celebrarà les seues festes vicentines, organitzades per l’Ajuntament de Llíria i la Confraria de Sant Vicent Ferrer, del 14 al 23 d’abril amb una àmplia programació de concerts i altres espectacles culturals i activitats per a tots els públics.

Les festes de Sant Vicent Ferrer es presentaranel divendres 14 d’abril en un acte en el teatre de la Unió Musical amb l’espectacle del mentalista Toni Pons.

Els espectacles s’iniciaran amb el PrimaFest (15 abril) en el qual actuaran els grups L’últim kezierre, Smoking Soul i l’orquestra La Pato, en la plaça Major. La música continuarà el 16 d’abril, després del festival de paelles al parc de Sant Vicent, l’orquestra “TheHottubes” i el DJ SantyMataix.

La festa del dia de la festivitat del copatró, el dilluns 17 d’abril, es tancarà amb les actuacions de la Tokyo Band i la DJ Brenda Serna, en la plaça Major. I este mateix espai acollirà el dia 21 la macrofesta ‘TumbaleaRevolution’, amb tot un equip d’animació, les millors veus i DJ’s.

Concerts agrupacions locals

La música de les agrupacions locals estarà també present en les festes de Llíria. La Banda Primitiva de Llíria oferirà un concert extraordinari (22 abril) acompanyada per la cantant Argentina. També actuaran dins del programa festiu la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans (15 abril), l’Orquestra de Plectre “El Micalet” (15 abril) i l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez” (22 abril).

Dia gran de les festes

El dilluns 17 d’abril serà el dia gran de les festes, amb el seu acte més multitudinari, la tradicional rogativa que congrega a milers de persones en una jornada molt especial. La imatge de Sant Vicent tornarà a traslladar-se fins al parc on se celebra un esmorzar popular i una solemne missa en l’ermita. Després de la benedicció de les aigües, al costat de l’olivera on va predicar el pare Vicent Ferrer, la comitiva tornarà fins a la parròquia de l’Assumpció, per a continuar l’agenda festiva del dia.

En este cap de setmana previ a la festivitat del copatró, el parc de Sant Vicent també es converteix en l’espai de trobada de la ciutadania edetana amb el Festival de Paelles (16 abril) o el passeig amb carro i repartiment de la mona als més menuts (15 abril).

Altres actes culturals

El Colp T-atre representarà l’obra “El Crèdit” de Jordi Galceran en el teatre de la Primitiva (20 abril). Mentre que el 22 d’abril, Teatre de L’Abast oferirà l’obra de teatre familiar “Rob”.

La 10K de Sant Vicent (22 abril)serà primera prova puntuable del Circuit de Carreres Populars de la Mancomunitat del Camp de Túria 2023.

Les festes finalitzaran el diumenge 23 amb la processó i els actes que se celebraran al matí com la missa major, cercavila i mascletà.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà