Llíria millora el carril bici a Sant Vicent

carril bici sant vicent

S’han reparat els trams en mal estat i s’ha repintat tot el trajecte

L’Ajuntament de Llíria ha dut a terme els treballs de manteniment i millora del carril bici que va des de l’eixida de Llíria per la caserna de la Guàrdia Civil fins a l’ermita de Sant Vicent.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, ha explicat que “en este tram de via ciclista no s’havia actuat des de la seua construcció a principi dels anys 90. Hi havia algun tram que havia sigut danyat per les arrels dels arbres que hi ha al costat del carril, alçant el paviment, de la mateixa manera que havia desaparegut per complet el color del sòl”.

Ara, apunta l’edil, “s’han marcat dos zones diferenciades per colors, una primera marró que va des de l’eixida del Pla de l’Arc fins a la intersecció del carril bici amb Puig-i-Lis, on este vial serà tant per a ser utilitzat per bicicletes com per vianants, i un segon tram des de l’encreuament amb Puig-i-Lis fins a Sant Vicent, verd, únicament per a lbicicletes”.

Nou carril en carrer Censals

Estes actuacions en el carril bici de Sant Vicent es completaran estes setmanes amb l’ampliació d’esta via pel carrer Censals del nucli urbà, vial que connectarà amb l’entrada de la carretera d’Alcublas, deixant emmallat tot este circuit per a bicicletes.

Per a això, “es realitzarà la reordenació viària del carrer Censals, creant un nou carril bici en tot el seu traçat exterior, que millorarà l’encreuament entre l’avinguda dels Furs i Censals, i es col·locaran nous elements de seguretat viària que facen d’esta zona un carrer més segur i on es reduïsca la velocitat”, ha explicat García.    

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà