Quatre regidors repeteixen en els llocs d’eixida de la llista del PP de Benaguasil

ximo segarra

Segarra configura la candidatura amb representants del teixit social, associatiu i esportiu

Els populars Benaguasil ha presentat davant el Comité Electoral la seua candidatura per a les eleccions municipals del 28M amb un equip de 27 persones, el màxim permés per llei, en la qual es troben persones vinculades al teixit associatiu, esportiu i social del municipi.

Els cinc primers llocs seran ocupats per l’alcalde Ximo Segarra que repeteix com a cap de cartell i per els actuals regidors Patricia Merenciano, Ana Aleixandre, Stephane Soriano i Rubén Araque.

Per al coordinador de la campanya electoral Stephane Soriano, “vam demostrar una vegada més capacitat de dur a terme un projecte transversal que anteposa Benaguasil i les persones per damunt de les idees. Aquestes eleccions municipals són crucials per al futur del nostre municipi, no sols en clau autonòmica sinó també en clau local en el qual la ciutadania podrà triar entre un projecte d’estabilitat que pretén rellançar la gestió municipal amb noves idees i un tripartit d’esquerres conformat per tres partits l’únic interés dels quals és que Ximo Segarra no siga alcalde”.

En els pròxims dies es donaran a conéixer més noms d’integrants de la candidatura i està previst celebrar un acte de presentació pública en les pròximes setmanes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà