Fina Torrijo, nova presidenta d’Elles Dones

Va ser elegida per unanimitat de les assistents

L’associació Elles Dones elegeix la seua nova presidenta després que, el 30 de març passat, dimitira Reme Tordera Aroca qui ha ostentat el càrrec des de la seua fundació fa deu anys.

A l’assemblea, la presidenta dimissionària va posar èmfasi no només en els èxits de l’associació, sinó també en tot el treball que queda per fer perquè “en ple segle 21 encara quedin moltíssimes desigualtats per tallar, la plena igualtat entre dones i homes, encara que ens sembla mentida, està molt lluny d’aconseguir-se” i recordar que “hem de seguir reivindicant que les dones tenim els mateixos drets i obligacions que els homes”.

Després de les seues paraules, l’assemblea va passar a votar l’única candidatura presentada per al càrrec, la de Fina Torrijo, elegida per unanimitat de les assistents per ocupar el càrrec de presidenta de l’associació aquest any del seu desè aniversari.

Després de l’elecció, la nova presidenta es va dirigir a les assistents per manifestar que la seua intenció és “seguir el camí marcat per l’anterior presidenta i espero estar a la seva altura perquè Reme ha deixat el llistó molt alt”. En paraules de Fina Torrijo, “Elles Dones és un projecte feminista necessari, amb una feina feta indispensable. És una altra mirada i amb un altre estil, i això ha de continuar. Les coses ben fetes no cal canviar-les, cal millorar-les i espero, amb la vostra ajuda, millorar-les més, si és possible.”

Acabada l’assemblea, es va recordar a les assistents que les activitats de l’associació continuen: el club de lectura segueix amb les seues lectures i reunions, coordinades per Núria Torres; s’ha procedit a la pintura d’un llenç per al projecte BalconejArt, sota la direcció artística de les nostres associades María Doménech i Isabel Pérez, que veurem exposat als carrers de Llíria durant aquest mes de juny; i que acabarem el mes amb el tradicional passeig a Santa Bàrbara on unirem literatura, vivències, tradicions i música a més d’un sopar a la fresca en un lloc emblemàtic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà