Èxit de participació en la Marxa AVAPACE celebrada a Bétera

Prop de 1.000 corredors se sumen a aquesta carrera solidària per a la lluita contra la paràlisi cerebral

La XI Marxa Cicloturista AVAPACE s’ha celebrat a Bétera aquest diumenge amb un gran èxit de participació. Prop d’un miler de ciclistes han pres l’eixida en l’onzena edició d’una marxa cicloturista l’objectiu de la qual es recaptar fons per a la lluita contra la paràlisi cerebral. L’Albereda Escultor Ramón Inglés ha acollit, una vegada més, aquesta prova que és ja un clàssic en el calendari cicloturista de la província de València.

A les 08:30h del matí ha partit l’escamot en direcció a Casinos, on estava instal·lat l’únic punt d’avituallament habilitat per a aquesta prova. Allí els ciclistes han pogut reposar forces i emprendre el retorn de nou cap a Bétera entorn de les 12:30h-13:00h. En total, els participants en aquesta XI Marxa Cicloturista Avapace han completat els 83 quilòmetres d’un recorregut amable, ideal perquè qualsevol família puga sumar-se a la festa de la solidaritat que és aquesta prova.

Encapçalant l’escamot durant tota la jornada han estat els dos ambaixadors d’aquesta XI edició de la Marxa Avapace. La ciclista professional valenciana Sandra Alonso i l’exciclista càntabre Fran Ventoso han liderat als quasi 1.000 ciclistes durant una jornada festiva en la qual s’ha aconseguit l’objectiu, gaudir d’un matí de ciclisme i conscienciar a la societat de la importància de donar suport a causes com la de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE).

L’arribada a meta ha sigut un dels moments més emotius i esperats per tots els allí presents. En els últims metres s’han unit a l’escamot famílies d’ AVAPACE per a travessar la meta tots junts en un reconeixement mutu on guanyaven tots.

Sens dubte, un nou èxit d’aquesta marxa solidària que tornarà l’any que ve amb el mateix objectiu: lluitar contra la paràlisi cerebral.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà