La regidora de Llíria Reme Mazzolari, entre els nous diputats del PP

reme mazzolari elecciones
Reme Mazzolari. FOTO: PAU TINEO.

A partir d’aquest moment s’obri la recollida d’avals

El PP ha celebrat un Comité Executiu Provincial Extraordinari per a proposar els noms de 13 diputats provincials per a la Diputació de València, que inclouen al president del PP provincial, Vicente Mompó; l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara; i la regidora a l’Ajuntament de València i ex de Ciutadans Rocío Gil.

Segons han informat des del Partit Popular, per a tots els noms proposats, a partir d’aquest moment s’obri el procés de recollida d’avals.

Pel partit judicial de Llíria serà diputada la regidora de l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari. La portaveu del grup municipal popular s’asseurà de nou en l’oposició amb huit regidors després que el PSPV i Compromís haja reeditat el pacte de l’Almodí.

Pel partit judicial de Gandia serà Avelino Mascarell (Xeraco) i pel partit judicial de Requena, Ricardo Gabaldón (Utiel).

En concret, pel partit judicial de València el PP ha triat a Juan Ramón *Adsuara (Alfafar), Paco Comes (Massanassa), Pedro Cuesta (Meliana), Amparo Folgado (Torrent), Rocío Gil (València), Inma González (Picassent), i Laura Sáez (Carlet).

Pel partit judicial de Xàtiva ha sigut triat Vicente Mompó (Gavarda), mentre que pel partit judicial d’Alzira és designat Paco Teruel (Benimodo) i pel partit judicial de Sagunt, Paz Carceller (Puçol).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà