Llíria millora de la xarxa de proveïment d’aigua potable

L’Ajuntament i Aqualia col.laboren en les obres dels carrers Barranquet, Jerusalem i Miraculosa

L’Ajuntament de Llíria i la concessionària del servei d’aigua potable, Aqualia, com a empresa supervisora, estan duent a terme les obres de millora de la xarxa de proveïment en l’àmbit dels carrers Barranquet, Jerusalem i Miraculosa.

Esta actuació contempla la renovació completa de la conducció existent mitjançant una canonada de polietilé d’alta densitat, així com la instal·lació de noves vàlvules de seccionament i la renovació de les escomeses domiciliàries d’aigua potable.

Segons ha explicat la regidora del Cicle de l’Aigua, Mari Cruz García, estes obres “suposaran una millora important en el servei de proveïment, ja que es tracta d’una de les zones més elevades del municipi i on s’estaven detectant problemes de pressió en diversos habitatges del barri”.

Els treballs s’estan coordinant diàriament entre l’empresa constructora, la concessionària Aqualia i els responsables municipals del Cicle de l’Aigua, per a donar solució a les problemàtiques que van sorgint en l’execució.

Per part seua, el responsable de la concessionària i director del servei a Llíria, Vicente Crespo, ha explicat que, amb les actuacions executades, “es farà un pas més en la modernització de la xarxa d’aigua potable del municipi, la qual, en l’àmbit d’actuació del barri del Barranquet-Jerusalem, es considerava que havia esgotat la seua vida útil”.

L’alcalde de la localitat, Joanma Miguel, que també està fent un seguiment directe dels treballs que s’estan executant, ha mantingut diverses reunions amb el veïnat del barri amb la finalitat de fer-lo partícip del curs dels mateixos i recollir les necessitats o problemàtiques que pogueren sorgir en el desenvolupament de les obres. I ha recordat que, una vegada concloses les obres, “es donarà resposta a una demanda veïnal de diversos anys per la falta de pressió i problemes de subministre en la xarxa d’aigua potable”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà