L’Arquebisbe presideix aquest pròxim diumenge a Llíria la festa de la Verge del Remei

Foto: J. M. Gimeno (2012)

Participarà en el trasllat de la imatge i oficiarà la missa solemne en la parròquia de l’Asunción

L’arquebisbe de València, monsenyor Enrique Benavent, presidirà aquest pròxim diumenge, 10 de setembre, en la localitat valenciana de Llíria la festa de la Verge del Remei, l’any en el qual se celebra el 75 aniversari de l’entrada de la seua nova imatge.

Aquest diumenge, l’Arquebisbe està previst que presidisca, a les 11 hores, el trasllat de la imatge de la Mare de Déu del Remei des de l’església on es venera fins a la parròquia de l’Asunción de Llíria, a la qual pertany aquest temple.

Es tracta de “un trasllat en el qual tots els anys la imatge és acompanyada per nombrosos devots que li llancen vítores, aplaudiments, vives i pètals de flors, i també pels tradicionals ‘gegants i capgrossos’ propietat de la Confraria”, indiquen des de la parròquia de l’Asunción.

Una vegada acabe el trasllat, al voltant de les 12 hores, monsenyor Benavent oficiarà la missa solemne de la festa de la Verge del Remei en el temple parroquial de l’Asunción.

La festa, que cada any se celebra el segon diumenge de setembre, finalitzarà a la vesprada amb la processó de la imatge de la Verge del Remei pels carrers de Llíria. De l’organització dels actes s’encarrega la Confraria de la Mare de Déu del Remei i la Santíssima Trinidad i la Clavaria i Mayoralía.

Amb motiu del 75 aniversari de l’entrada de la nova imatge, la Mare de Déu del Remei va eixir divendres passat de manera extraordinària als carrers de Llíria per a visitar diferents barris de la població acompanyada per l’arquebisbe emèrit de Saragossa, monsenyor Manuel Ureña.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà