El PP de Llíria critica que el govern local continua sense ampliar les ajudes al material escolar

L’edil, Miguel Castellano, recorda que “l’inici de curs serà més complicat a causa de la inflació dels preus”

L’edil del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Llíria, Miguel Castellano, ha criticat hui que el Govern municipal de coalició conformat per PSOE i Compromís-MOVE continuen sense ampliar les ajudes al material escolar fungible per als alumnes de Llíria davant la tornada al col·le més cara.

Castellano s’ha pronunciat d’esta manera davant una política educativa que “dona l’esquena a les famílies” i ha recordat que “l’inici de curs serà més complicat a causa de la inflació dels preus”.

Així, l’edil popular ha recordat que “la despesa global en la Comunitat Valenciana oscil·larà entre els 150 i 450 euros, tal com ha denunciat l’Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (AVACU)”.

“Hui s’inicia el curs escolar i les famílies afronten este mes de setembre amb una cistella de la compra més cara, el preu de la gasolina pels núvols i amb l’increment de les hipoteques”, ha lamentat, al mateix temps que ha assegurat que “el Govern de Joanma Miguel s’oblida de les famílies de Llíria en moments de dificultat”.

Castellano ha recordat que “el PP ha demanat en reiterades ocasions ampliar les ajudes de material escolar fungible per a tots els alumnes de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, i els materials dels quals s’adquirisquen en el comerç local, per a ajudar a les famílies i també als establiments del municipi” i ha afegit que esta proposta ha sigut rebutjada de manera sistemàtica pel Govern del PSOE i Compromís-MOVE.

Finalment, l’edil popular ha lamentat l’”immobilisme” del Govern de Joanma Miguel en matèria d’educació, ja que “lluny d’alleujar les butxaques de les famílies edetanes, fent un esforç a incrementar esta línia d’ajudes municipals, prefereix mirar cap a un altre costat, malgrat la complicada situació que viuen moltes famílies, que hauran de renunciar a algunes extraescolars dels seus fills per motius econòmics”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà