Llíria ofereix el millor ‘tapeo’ en ‘A mos redó’

a mos redo
FOTOS: PAU TINEO.

El recinte firal estarà obert a la plaça Major fins al pròxim diumenge

Llíria oferirà, des de hui i fins el pròxim diumenge 17 de setembre, la seua gran festa gastronòmica de l’any, la fira ‘A mos redó.

El recinte firal, situat a la plaça Major, estarà obert tots els dies des de les 19 hores.

L’alcalde Joanma Miguel, acompanyat per la directora general de Comerç de la Generalitat, Maribel Sáez, i la regidora de Comerç, María José Llopis, al costat de la resta de membres de la corporació, han inaugurat l’esdeveniment.

Els visitants podran degustar una selecció de la millor gastronomia local en els 14 expositors dels establiments de restauració, alimentació i oci del municipi presents en esta edició. Estos presenten una proposta que va des de l’embotit tradicional fins a creacions més innovadores, entre altres productes locals.

a mos redo

La Banda Juvenil Primitiva de Llíria ha sigut l’encarregada d’ambientar esta jornada inaugural. A més, al llarg d’estos quatre dies, el públicpodrà disfrutar de les actuacions dels diferents grups.

La Fira ‘A mos redó. Productes de Llíria’ representa una magnífica proposta d’oci i gastronomia per a disfrutar del ‘tapeo’, fer ‘tardeo’ o escoltar bona música.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà