Pentagrama impulsa el concurs de pintura urbana ‘BALCOnejARTe’

balcones Llíria

La iniciativa promou l’art com a eina terapèutica i d’inclusió social

L’Associació Pentagrama, de persones i familiars amb problemes de salut mental, promou la tercera edició del certamen d’art urbà ‘BALCOnejARTe. Balconades per la Salut Mental’ amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, la Federació del Comerç de Llíria, Músicos Sin Fronteras i Caixa Popular.

Esta iniciativa tornarà a convertir els carrers de la població en un gran museu a l’aire lliure, en el qual es podran contemplar les obres presentades que estaran exposades als balcons del centre del nucli urbà.

Amb una òptica oberta i interdisciplinària, este certamen pretén mostrar, un any més, les possibilitats que té l’art com a vehicle terapèutic i d’inclusió social. D’esta manera, ‘BALCOnejARTe’ oferix un espai de referència cultural per a la ciutadania que reflexiona sobre la societat i la salut des de la creativitat.

La preinscripció i recollida de la tela per a participar s’haurà de realitzar del 9 al 16 d’abril al Centre Multiusos de Llíria, previ depòsit de 10 euros, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores.

Les obres, de tècnica i temàtica lliures, podran presentar-se fins al 31 de maig.

Els treballs participants estaran exposats als balcons del 5 de juny a l’1 de juliol.

L’entrega dels guardons del certamen es realitzarà 20 de juny. El jurat concedirà un primer premi dotat amb 300 euros i quatre accèssits de 100 euros en les següents categories: individual, grupal, diversitat i escolar.

A més, per a fomentar la participació ciutadana en esta iniciativa, es podrà votar la millor balconada a través de la web de Pentagrama. Les persones participants entraran en el sorteig de targetes regal de la Federació del Comerç de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà