La Banda Juvenil Unió Musical de Llíria actuarà en els actes del 9 d’Octubre

banda juvenil unió musical de Llíria

L’agrupació edetana participarà en el ‘Passacarrer de les Comarques’

Llíria estarà present en els actes commemoratius de la festa del 9 d’Octubre a la ciutat de València. Serà a través de la Banda Juvenil Unió Musical de Llíria, que, dins de la marca ‘Llíria City of Music’, col·laborarà en les activitats organitzades per la Diputació de València.

Segons ha anunciat el regidor de Turisme i Ciutat Creativa UNESCO de Llíria, Paco García, “l’agrupació edetana participarà este pròxim diumenge 8 d’octubre, vespra del Dia de la Comunitat Valenciana, en el ‘Passacarrer deles Comarques’ que recorrerà, entre les 18.30 i 20.00 hores, el centre de la capital del Túria, des de les Torres de Serrans fins a la plaça de Manises, seu de la diputació”.

L’edil de Llíria ha agraït a la Corporació provincial que “haja comptat amb una de les nostres formacions musicals per a celebrar este esdeveniment singular i participar activament en els actes commemoratius del 9 d’Octubre”.

La jove agrupació estarà acompanyada en esta experiència musical per la seua presidenta i membres de la junta directiva de la societat, així com per representants de l’Ajuntament de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà